Vad är kompetensutveckling

Använd din tid rätt inom kompetensutveckling

Just nu har vi många företag som drar ner timmarna på sin personal i följd av Covid-19. Visa har även förlorat jobbet helt och hållet. Har du ofrivilligt fått gå på semester eller har tid över? Använd då din tid på ett smart sätt. Arbetsmarknaden ser idag något annorlunda ut än förra året och det är väldigt vanligt när det vänder. 

Den svenska ekonomin är just nu något skakig i följd med pandemin och spridningen. Många företag står inför tuffa och svåra utmaningar. Via har följt företag som fått permittera eller varsla sin personal. 

Den kris vi just nu befinner oss i har skapat en global ekonomiskt kris. Samtidigt har vi aldrig skådat en sådan framgång inom digitaliseringen, automatisering och den gröna framgången i världens tillgångar i skog och mark. 

Vi på Restory tror på att arbetslivet efter pandemin inte alls behöver se ut som det gjorde innan. Vi har åskådat redan nu att nya kompetenser och yrkestitlar blomstrar i arbetsmarknaden. Företagen är mycket mer måna om att digitalisera sina verksamheter och detta snabbare än någonsin. 

Är du redo? Använd din tid på rätt sätt

Är du en av dem som nu behöver gå vidare i livet efter permittering eller varsel på ditt företag? Se nu till att vara redo och uppdaterad med rätt kompetens när företagen söker dig ute på arbetsmarknaden. 

Läs gärna mer om våra utbildningar

Har du sökt utbildning på Yrkeshögskolan, Högskolan eller Universitet runt om i landet är du välkommen att ta kontakt med oss om du behöver tips eller råd om hur du förbereder dig inför dina studier. Vi hoppas att vi ses i er utbildning. 

Välj rätt utbildning