marknadsföring

Konsultförmedling

Art Director

Konsult och utbiIdare inom design och formgivning.

Som Art Director arbetar våra konsulter främst inom utbildningsbranschen. Konsulterna har även 6-8 års erfarenhet från reklambyårer. Våra konsulter hjälper er verksamhet och projekt med att utforma er marknadsföring, de ansvarar för de kreativa idéerna. Allt ifrån bilder, webb, sociala medier, skapa skisser, fotografering och till att övervaka produktionen från idé till färdiga resultat. Våra konsulter är vana vis att leda större grupper med copywriter, grafisk formgivare, programmerare och content manager. Erfarenhet av Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign och Premiere är konsulternas dagliga verktyg.

Copywriter och SEO

Konsult och utbildare inom reklamskribent och sökoptimering.

Våra konsulter inom UX ser till att skapa de mest användarvänliga plattformarna för att skapa tydlighet och enkelhet i er kommunikation utåt sett för omvärlden. Våra konsulter ansvarar gärna för att driva designen och implementeringen av UX tillsammans med designers, konstnärer och ingenjörer. De älskar att spela och analysera spel, bryta ner designen och förstå fördelar och nackdelar med olika designval för att därefter presentera det för teamet. Konsulterna har även lång erfaranhet av att utbilda men även att hålla i kurser.

UX- och interaktionsdesign

Konsult och utbildare inom UX design.

Våra konsulter inom UX ser till att skapa de mest användarvänliga plattformarna för att skapa tydlighet och enkelt i er kommunikation ut mot omvärlden. Våra konsulter ansvarar gärna för att driva designen och implementeringen av UX tillsammans med designers, konstnärer och ingenjörer. De älskar att spela och analysera spel, bryta ner designen och förstå fördelar och nackdelar med olika designval för att därefter presentera det för teamet. Konsulterna har även lång erfaranhet av att utbilda och hålla i kurser. 

Marknadschef

Konsult och utbildare inom PR och kommunikation.

Att ta hjälp av en PR-konsult är en god idé för dig som är osäker på hur man ska marknadsföra sitt företag och hantera intern eller extern kommunikation. Våra PR-konsulter finns tillgängliga inom många olika områden och har rätt utbildning i bagaget som skapar den mest framgångrika marknadsföringen. Våra konsulter har även lång erfarenhet av både näringslivet och utbildningsbranschen.