Om oss

Re Story är en konsultbyrå som är specialister på att förbättra verksamheter via utbildning och konsultation. Vi erbjuder kreativa lösningar med ett övergripligt perspektiv.

Bolaget grundades 2013 och fick sitt nuvarande namn 2018. Bolagets namn anspelar på vår affärsidé om att hjälpa företag att ”upprepa historien”. Vi tror nämligen starkt på att använda det som tidigare fungerat bra i ett bolag kombinerat med nya lösningar för att möta morgondagens utmaningar.

Oavsett bransch kan ni känna er trygga med att vi har kompetensen och erfarenheten att hjälpa och förstå era behov. Vårt team kommer tidigare från utbildningsbranschen, marknadsföringsbranschen och finansbranschen samt har erfarnenhet från att både driva och hjälpa Startups.

Konsultbyrå

Vi hjälper allt från mindre Startups till globala bolag med konsultation inom våra expertiser. Målet är att alla våra kunder skall med vår hjälp förbli konkurrenskraftiga på sin marknad. Vi hjälper er att ta fram eller utöka era visioner, målsättningar, strategier och taktiker. Genom att arbeta både teoretiskt och operativt kommer vi hjälpa er att utöka er försäljning, optimera er marknadsföring och t o m växa i ert ledarskap.

 

Mentorskap

När ni anlitar oss som affärsutvecklare och utbildningskonsult kliver vi direkt in på ledningsnivå.

Vårt uppdrag är, oavsett roll, att hjälpa er att fatta det nödvändiga och ofta utmanade beslut som krävs för att ni ska att ni ska kunna nå en lönsammare och hållbarare tillväxt

Välkommen att kontakta oss!