Våra tjänster

Affärsutveckling

begär offert

Affärsplan/Affärsidé
Hitta nya kunder
Tillväxt
Marknadsplan
Hållbar lönsamhet


Kom igång

Mentorskap

begär offert

Samordning
Behovsanalys
Planering
Progressivitet
Kompetensutveckling
UppföljningssamtalKom igång

Ekonomikonsult

begär offert

Bokföring/Bokslut
Workshop investering
Finansiella instrument
Affärsänglar
Globala nätverk
Strategi och mål
Styrprocesser
Kom igång

Interim management

begär offert

Styrelseuppdrag
Operativ strategi
Ledarskap och metodik
Affärsutveckling
Styrelseuppdrag
Hr & personalfrågorKom igång

Extra tjänster

Alla våra extra tjänster debiteras per timme och kan köpas utöver eller som tillägg till våra abonnemang.

Marknadsplanering

Att ha en tydlig och strategisk plan för er marknadsföring är grundläggande för att lyckas nå era affärsmål. Vi hjälper er att planera, samordna och skapa en marknadsplan där ni, efter vår insats, vet vilka aktiviteter ni ska satsa på och hur ni ska genomföra dem.

Affärsutveckling

Att driva en kontinuerlig affärsutveckling är viktigt för att förbli konkurrenskraftig på sin marknad. Oavsett om ni är nystartade eller etablerade får ni med vårt stöd utökade insikter om era visioner, mål, strategier och taktiker. Vi hjälper er att bli starkare än er konkurrenter.

Affärsplan

Er affärsplan är ert verktyg för att nå det mål ni har med er affärsidé. Med vår hjälp får ni en tydlig och konkret översikt på vilka affärsmål ni vill nå, en plan för att nå dem och en strategi för hur ni i praktiken genomför den.

Två unika paket för ditt företag

Vi hjälper företag att hållbart öka sin lönsamhet.

Affärsutvecklare

Som externa affärsutvecklare hjälper vi ert företag under en tillfällig period på mellan 3-12 månader att ta fram lösningar på era problem på operativt och strategiskt.

Vi hjälper er att förstå hur ni operativt kan styra era affärsprocesser framåt och vilka åtgärder som behövs för att snabbt hantera nuvarande utmaningar.

Med strategisk rådgivning ser vi sedan över och utvecklar bolagets styrkor, svaghet, taktiker och målsättningar för att fortsätta ta er framåt mot ökad tillväxt.

Utbildningskonsult

Som utbildningskonsulter arbetar vi för och mot högskolor och universitet. Oavsett ämne, behov och målgrupp så hjälper våra utbildningskonsulter er med att skapa och genomföra kurser från start till slut. Våra konsulter arbetar över hela Sverige. .

Alla våra konsulter har förutom egen utbildning även lång yrkeserfarenhet inom utbildning, entreprenörskap, kommunikation, marknadsföring och digitalisering. Våra konsulter hjälper er hela vägen med att tillhandahålla utbildningsmaterial, betygsättning och genomförande av tentamen.